Демократска унија Рома започела предизборну кампању

Ромска политичка организација Демократска унија Рома, организовала је промоцију странке на којој се говорило о тренутном положају Рома у Србији и региону и начину на који ће ДУР деловати како би се унапредио положај припадника ромске националне заједнице на свим нивоима у друштву.

Политичка организација Демократска унија Рома, је представљајући свој програм, жели да скрене пажњу домаћим и међународним институцијама и организацијама на изузетно тежак положај припадника ромске заједнице у Србији.

Овом приликом су истакли, да ће кроз имплементацију свог програма, радити на унапређењу положаја припадника ромске националне заједнице.

Представници Демократске уније Рома су представљајући свој програм, започели кампању, која ће имати за циљ активно учешће Рома на предстојећим изборима.

Један од циљева је активно учешће Рома на свим нивоима власти. Тако се даје допринос социјалној инклузији Рома и демократизацији друштва, закључено је у Демократској унији Рома.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Демократска унија Рома започела предизборну кампању”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *