Комеморација Миодрагу Милићевићу

У Крагујевцу је у седамдесетседмој години преминуо Миодраг Милићевић, дугогодишњи истакнути привредник, шаховски ФИДЕ мајстор, први директор и један од оснивача Телевизије Крагујевац.

Тим поводом одржана је комеморација у сали Спортског друштва Раднички.

Миодраг Милићевић сахрањен је данас на гробљу Бозман.

У присуству чланова породице, пријатеља и колега данас је у сали Спортског друштва Раднички одржана комеморација поводом смрти Миодрага Милићевића дугогодишњег истакнутог привредника, шаховског ФИДЕ мајстора, првог директора и једног од оснивача Телевизије Крагујевац.

Минутом ћутања, окупљени су одали последњу пошту Миодрагу Милићевићу, Крагујевчанину који је своју локалну заједницу задужио целокупним професионалним залагањем.

Миодраг Милућевић је био финансијски директор „Заставе – наменски производи“ директор радних јединица „Самоуправни развој и информисање“, „Застава д.д“, члан Скупштине акционара и заменик директора „Енергетике“.

У богатој привредној активности био је у средишту и испред великих југословенских и интернационалних подухвата, који су пресудно утицали на развој Крагујевца.

Миодраг Милићевић био је и осмоструки шаховски првак града, председник шаховског клуба „Раднички“ и шахиста прве лиге Југославије.

Миодраг Милићевић сахрањен је данас на гробљу Бозман.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *