Kрпљење ударних рупа на градским и сеоским путeвима

Екипе Јавно комуналног предузећа Шумадија почеле су са летњим одржавањем путева и крпљења ударних рупа на градским улицама и сеоким путевима.

Запослени у овом градском комуналном предузећу данас су радили на санацији улице Драгослава Срејовића и у месним заједницама Добрача, Велике Пчелице и Угљешница.

Путари који раде на крпљењу ударних рупа, насипању и равнању градских улица које немају асфалтни застор после обилних падавина, данас су радили на санацији улице Драгослава Срејовића и у месним заједницама Велике Пчелице и Угљешница.

Ради се о опсецању и асфалтирању ударних рупа, а такви радови изводе се и у селу Добрача, где су ударне рупе представљасе опасност за све учеснике у саобраћају.

Грађевинска сезона је у току, а очекује се да ће теренске екипе успети да санирају највећи део улица које су биле оштећене током обилних падавина.

Поред санирања путних праваца након јунских падавина, према најавама, екипе Шумадије радиће и на комплетном сређивању улица у појединим селима.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *