Млади пијанисти одржали концерт у Првој гимназији

Новогодишњи концерт ученика музичке школе „Доктор Милоје Милојевић“ одржан је у свечаној сали Прве крагујевачке гимназије.

Била је то прилика да млади пијанисти, које ће наредне године наступити на бројним такмичењима и фестивалима, покажу колико су напредовали у свом музичком образовању.

На крају календарске године и првог полугодишта ученици основне и средње музичке школе „Доктор Милоје Милојевић“ приредили су концерт како би показали своје умеће.

Наступило је 35-oро младих пијаниста. Многе од њих тек очекују значајни наступи на такмичењима и фестивалима.

Млади пијанисти, који су се трудили да се представе у најбољем светлу, припремили су разноврстан програм. На репертоару су биле класичне, али и савремене композиције.

После прошлогодишњег, ово је био други концерт који су на крају календарске године одржали ученици музичке школе „Др Милоје Милојевић“.

У школи се надају да је то почетак једне дуге традиције.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *