МЗ Центар обележила 65 година постојања

Месна заједница Центар обележила је 65 година постојања.

У својим просторијама окупили су се становници центра града да свечано обележе овај дан али и сумирају резултате када је реч о уређењу централног градског језгра.

Савет месне заједнице уручио је захвалницу дугогодишњој сарадници Ковиљки Ћировић Илић која је као наистакнутији члан ове месне заједнице дала велики допринос у раду савета.

У Месној заједници Центар живи око 5 хиљада Крагујевчана.

Савет грађана ове месне заједнице интензивно ради на побољшању комуналног живота људи овог насеља последњих шест месеци од како је добио поверење грађана а за то време обављено је много послова.

Велику помоћ и подршку Савет месне заједнице има захваљујући граду Крагујевцу а у сарадњи са локалном самоуправом активисти савета организовали су бројне комуналне послове.

У свечаној атмосфери у присуству председника скупштине града Крагујевца Мирослава Петрашиновића, бројних гостију и житеља центра града дугогодишњој активисткињи Савета месне заједнице Ковиљки Ћировић Илић уручена је захвалница за дугогодишње ангажовање у раду Савета.

Највећи проблем становника Месне заједнице Центар представља велика бука и недовољан број паркинг места у граду.

Чланови савета покренуће иницијативу за изградњу нових дечјих игралишта и обнављање канализационе мреже.

Грађани који имају притужбе сваког четвртка од 15 до 18 часова могу да дођу у просторије Месне заједнице Центар које се налазе у улици Саве Ковачевића број 3.

Извештај о раду Савета биће транспарентан а сваки грађанин који жели да пропрати рад савета све информације може да пронађе на огласној табли која ће бити постављена испред просторија ове месне заједнице .

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *