Најсавременија експозитура UniCredit Banke на новој локацији у Крагујевцу

***

Идући у корак са светским трендовима UniCredit Banka је данас, отворила врата своје најсавременије експозитуре у Крагујевцу која се налази на адреси Краља Петра I број 23.

Један од разлога пресељења крагујевачке експозитуре је и могућност да да буде уређена у складу са најсавременијим светским стандардима.

Наиме, њен дизајн и функционалност усклађени са оним вредностима коју су за клијенте једне банке најважније.

Поред најмодернијег дизајна и услужни модел у експозитури је у потпуности прилагођен клијентима и има за циљ да максимално поспеши њихово задовољство и скрати време од њиховог уласка до изласка из експозитуре.

Оно што ову експозитуру чини посебном свакако је сервисни модел који омогућава клијентима да све банкарске операције, било да се ради, рецимо, о домаћим или међународним плаћањима, подношењу захтева за готовински или стамбени кредит, поновном издавању кредитне картице, или некој другој банкарској трансакцији, обаве код једног запосленог, без преласка са једног шалтера на други.

Клијенти у овој експозитури имају директан контакт са својим саветницима, што значи да су елиминисане све физичке препреке, као што су стакла на шалтерима или жуте линије које означавају границу до које клијент може да приђе.

Ова експозитура има и такозвану самоуслужну Зону 24 у оквиру које се налазе и мултифункционални банкомати, који клијентима омогућавају да основне банкарске трансакције, плаћање, уплате и исплате обаве брзо и без чекања у реду и то потпуно бесплатно.

Поред тога, правна лица и предузетници могу да предају своје пазаре кад год то њима одговара, у било које доба дана и ноћи, на банкомати на којима је могућа уплата новца.

UniCredit Banka је као добар домаћин, као знак добродошлице у нову експозитуру Крагујевчанима понудила готовинске кредите по специјалним условима, затим кредитне картице које омогућавају поделу на рате до 12 месеци без камате и једнократне накнаде до краја марта наредне године и дозвољено прекорачење по рачуну до 12.000 РСД без камате.

Поред тога, постојећи клијенти који доведу своје пријатеље или рођаке да отворе рачун у овој експозитури могу да зараде и до 12.000 динара.

Из широке палете производа и услуга UniCredit Banke, издваја се и Selektor текући рачун који се састоји од текућег динарског рачуна, текућег девизног рачуна, дозвољеног прекорачење по рачуну, рачуна ороченог депозита, рачуна штедње по виђењу, Maestro дебитне картице и телефонског сервиса.

Захваљујући могућности комбиновања, клијенти могу у било ком тренутку да прошире свој Селектор текући рачун са неком од додатних услуга, а флексибилност овог рачуна се огледа и у томе, што у било ком тренутку могу и да престану да користе одређену услугу.

Тако захваљујући додатним услугама, клијенти имају могућност да преко рачунара управљају својим финансијама коришћењем е-банкинга или да своју банку носе у џепу захваљујући апликацији за мобилно банкарство – м-банкинг експерт.

Захваљујући контроли трошкова и аналитичким способностима мобилног банкарства, клијенти могу лакше да управљају својим буџетом и уштеде новац за оно што им је заиста важно.

Такође, клијенти се могу определити и за услугу трајног налога захваљујући којој банка на основу налога клијента обавља редовна плаћања месечних рачуна, као и за СМС сервис који их обавештава о свим уплатама на рачун или SMS Card Alarm који им пружа сигурност приликом коришћења платних картица и омогућава им да у сваком тренутку знају којим износом средстава располажу.

***PR текст

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *