Наставак производње у Фијату од 5. фебруара

Производне траке у компанији Фијат крајслер аутомобили Србија поново су обустављене, потврдио је за Телевизију Крагујевац председник самосталног синдиката Фијата, Зоран Марковић.

Он је нагласио да радници и у 2019. години могу да очекују прекиде у производњи, као што је био случај и 2018.

Информације које су се појавиле у дневној штампи да ће Фијат производити нови модел на електрични погон Зоран Марковић је демантовао.

Усаглашавање производње са продајом је настављено и у овој години у фабрици која је до недавно била водећи извозник у Србији, а најновији подаци сврстали су је на друго место иза смедеревског Хестила.

Фијат ће у наредном периоду имати одморе, а очекивања самосталног синдиката иду у правцу да што пре дођу до информације око продукта или модела који ће се радити у Крагујевцу, изјавио је за Телевизију Крагујевац Зоран Марковић председник Самосталног синдиката и додао да, док се то не деси повремени прекиди производње свакако ће се понављати.

О новом моделу, медији у Србији пишу непрестано. Најновија вест коју су пренели портали у граду и штампани медији у земљи је да ће се производити модел са електричним погоном.

Лидер Самосталног синдиката компаније Фијат крајслер аутомобили Србија наводи да ће се у 2019. години залагати за побољшање услова рада и зараде.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *