Оружари отказали протест планиран за четвртак

Надзорни и Извршни одбор фабрике Застава оружје ад јутрос су на улазу у круг предузећа запосленима доставили информацију да је исплата износа од 10,000 РСД бонуса извесна, а у складу са раније постигнутим договором Надзорног одбора, Извршног одбора и представника Штрајкачког одбора Самосталног синдиката.

Надзорни одбор и Извршни одбор ће запосленима који су штрајковали омогућити да надокнаде изгубљене радне сате радом суботама.

У информацији се додаје да је упућен позив Штрајкачком одбору за одржавање састанка у циљу потписивања Споразума о престанку штрајка.

Најављени одлазак у Београд, испред зграде Владе и Министарства одбране, за четвртак 31.05.2018. године, а по одлуци Штрајкачког одбора о прекиду штрајка од 28.05.2018. године, је контрапродуктиван и није пут ка решењу проблема истиче се у информацији.

У току дана Штрајкачки одбор Синдиката Застава оружје потврдио је да је донета одлука о отказивању протеста који је био заказан за четвртак 31. мај испред зграде Владе и Министарства одбране.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *