Отворен сајам лова и риболова

Међународни сајам лова, риболова, ловног туризма и наутике „Крагуј М“, 11. по реду, свечано је отворен данас на Шумадија сајму.

Под покровитељством града Крагујевца, сајам је организовало предузеће „Метеор стил“ у сарадњи са Ловачким савезом Централне Србије и Шумадија сајмом.

Отварањем сајма лова, риболова, ловног туризма и наутике, представиће се Србија и Шумадија, кроз спој туризма и привреде.

Лов и риболов, код нас, су признати као важна туристичка грана.

Имамо потенцијале реке, језера и шуме које нисмо довољно искористили, рекао је Ивица Момчиловић, заменик градоначелника, отварајући 11. Међународни сајам лова и риболова.

Осим богате излагачке понуде и бројних сајамских попуста посетиоце очекује и садржајан пратећи програм.

У Медија центру планирано је одржавање неколико трибина о актуелним темама у овој области.

Врата сајамске хале отворена су до 26. маја, од 9 и 30 до 19 часова.

Током четири сајамска дана, на 1600 квадрата, представља се око 40 излагача, који посетиоцима нуде ловачки и риболовачки прибор, опрему и муницију.

Поред традиционалног такмичења у припремању ловачког гулаша, организована је и изложба ловачких паса – словачких гонича.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *