Отворена врата за родитеље и будуће прваке ОШ “Милутин и Драгиња Тодоровић“

Основна школа „Милутин и Драгиња Тодоровић“ сваке године отвори своја врата за посету родитеља и будућих првака.

Циљ оваквих активности је упознавање родитеља и предшколаца са програмом школе, условима школовања али и представљање постигнутих резултата ученика и запослених у овој образовној установи.

До септембра, запослени у школи, планирају још неколико сличних манифестација.

Родитељи предшколаца сваке године добију прилику да посете основну школу „Милутин и Драгиња Тодоровић“ и упознају се са програмом рада, амбијентом и условима боравка деце у овој образовној установи.

Малишани се током „Отворених врата“ у овој школи упознају са учитељима, обилазе учионице, присуствују радионицама и стичу комплетан утисак како изгледа један школски дан.

Овакав вид упознавања траје већ годинама, а искуство је показало да на родитеље али и децу оставља позитиван утисак.

За овогодишњи, први дочек и упозанавње са будућим школарцима, запослени у овој образовној установи и ђаци спремили су представу, радионице у језичком и ликовном кабинету, упознавање са најбољим математичарима ове школе, али и са младим истраживачима.

Родитељима су представљена постигнућа ченика и наставника, као и начин на који ради основна школа „Милутин и Драгиња Тодоровић“.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *