Пријаве за Ђурђевдански карневал до 25. априла

У оквиру прославе Дана града и обележавања јубилеја – 200 година прве престонице модерне Србије, град Крагујевац у сарадњи са Градском туристичком организацијом, организује велики Ђурђевдански карневал.

Одлуком Градског већа, Карневал је проглашен за централну манифестацију, а циљ је да се грађанима Крагујевца и гостима прикажу све значајне републичке и градске институције.

Тема Карневала је „200 година прве престонице модерне Србије“, а слоган Крагујевац – мој главни град.

Заинтересоване институције, установе, привредна друштва, предузетници и удружења грађана могу да се пријаве на мејл mojglavnigrad@kg.org.rs најкасније до 25. априла.

Градско веће донело је и одлуке о објављивању јавних позива за подношење захтева за исплату подстицајних средстава за набавку нове прикључне механизације, набавку уређаја и опреме за наводњавање као и нове опреме за пчеларство.

Донета је и одлука о објављивању јавног позива за подношење захтева за надокнаду дела трошкова за осигурање усева, плодова и животиња у 2018. години, затим за регресирање дела трошкова за прво вештачко осемењавање крава и јуница као и набавку садног материјала воћа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *