Реконструкција и надоградња Геронтолошког центра

Градско веће дало је салгласност управи за инвестиције града Крагујевца за покретање поступка јавне набавке за услугу израде пројекта легализације, реконструкције и надоградње објекта Геронтолошког центра у Крагујевцу.

Канцеларија за управљање јавним улагањим закључком Владе РС, определила је средства за реконструкцију и надоградњу центра где су поред корисника, смештени и административни радници ове установе.

Први објекат изграђен је још 1962. године, а ради обезбеђивања бољих услова за боравак садашњих и будућих корисника, као и запослених у крагујевачком Геронтолошком центру, град Крагујевац је преузео обавезу фиансирања израде пројекта за реконструкцију чија се вредност процењује на 4.100.000 динара.

Градска управа за инвестиције града Крагујевца, уз сагласност Градског већа ући и у поступак јавне набавке за радове на инвестиционом одржавању ОШ „Милутин и Драгиња Тодоровић“, намењених комплетном уређењу школског дворишта, као и инвестиционог одржавања пешачког моста „Ћифтина ћуприја“.

Планирано је да се један од најстријих пешачких мостова у Крагујевцу, који је више пута саниран, до краја године комплетно реконструише, уради нова ограда и приступ мосту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *