Саветовалиште за потрошаче прославило петогодишњицу рада

Организација потрошача Крагујевац, чланица Националне организације потрошача Србије, обележила је петогодишњицу рада свог Саветовалишта.

Прослави су присуствовали представници предузећа из Београда, Чачка и Крагујевца, који већ годинама сарађују са овим удружењем.

Удружење потрошача Крагујевац постоји од 2004. године и пружа нашим суграђанима помоћ да остваре своја права и отклоне све недоумице приликом куповине робе лошег квалитета.

Постојањем овог удружења, обезбеђује се брже и ефикасније решавање свих проблема између потрошача и трговаца.

Пре пет година, у оквиру удружења, почело је са радом и саветовалиште.

На прослави петогодишњице рада саветовалишта, у хотелу Крагујевац, окупили су се представници предузећа из Београда, Чачка и Крагујевца, који имају успешну вишегодишњу сарадњу са Удружењем потрошача Крагујевац.

Просторије Саветовалишта за потрошаче, Организације потрошача Крагујевца, налазе се у Тржном центру Простор и отворене су сваког радног дана од 9 до 16 часова.

Опширније у прилогу.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “Саветовалиште за потрошаче прославило петогодишњицу рада”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *