СПС: 44 делегата из Крагујевца учествује у избору новог руководства странке

На Градској конференцији Социјалистичке партије Србије у Крагујевцу изабрано је 44 делегата за предстојећи 10. конгрес на коме ће странка бирати ново руководство.

За првог човека СПС-а, крагујевачки социјалисти, једногласно предлажу досадашњег председника, Ивицу Дачића.

Градска конференција Социјалистичке партије Србије у Крагујевцу организована је уочи предстојећег 10. Конгреса, на коме ће странка бирати ново руководство – председника, Главни одбор, статутарну комисију и Надзорни одбор.

Ново партијско руководство бираће се 22. децембра. Градска конференција СПС-а окупила је више од 200 делегата.

О новом руководству одлучиваће око 2.700 делегата, међу којима 44 из Крагујевца.

У Градском одбору СПС-а тврде да нема разлога за превремене локалне изборе, јер како, тврде, локална власт има резултате.

Ипак, подсећају да су крагујевачки социјалисти увек имали свог кандидата за градоначелника.

На конференцији, којој су присуствовали високи функционери странке, говорило се и о активностима на унапређењу рада локалног одбора, даљој реформи и модернизацији партије, као и јачању њених укупних капацитета.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *