Заплењено 15 кг марихуане и 400 г кокаина

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду су у више одвојених акција ухапсили три особе и запленили 15 килограма марихуане, 400 грама кокаина, 60 грама хероина, 700 грама амфетамина, мање количине хашиша и смеше кофеина и парацетамола, као и два пиштоља и више комада муниције.

У заједничкој акцији београдске и крагујевачке полиције, ухапшен је 38-годишњи Р. В. због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена призводња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Полиција је код осумњиченог, у изнајмљеном стану, пронашла 15 килограма марихуане, 700 грама амфетамина, 300 грама кокаина, пресу и опрему за паковање дроге, две електронске вагице, пиштољ и више комада муниције.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

У другој акцији, полиција је ухапсила Л. Ф. (1997) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена призводња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Код осумњиченог полиција је пронашла 100 грама кокаина, три грама хашиша, електронску вагицу за прецизно мерење, пиштољ са оквиром и седам комада муниције.

Полиција је у трећој акцији ухапсила Ј. Н. (1986) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Од њега је одузето 60 грама хероина, 50 грама кофеина и парацетамола и електронска вагица.

Осумњиченима Л.Ф. и Ј.Н. је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *