Завршетак санације сеоског пута у селу Дулене до краја недеље

У селу Дулене у току су радови на санацији оштећених путева, а ради се и на враћању Црне реке у речно корито.

Радови ће бити завршени до краја ове недеље, а радници Јавно комуналног предузећа „Шумадија“, успели су да санирају 15 километара путне мреже на брдско-планинском подручју.

Током јунских поплава које су погодиле територију Крагујевца, оштећени су многи сеоски путеви.

Због набујалих планинских потока и воде која је на појединим деловима пута била дубља од два метра, село Дулене тада је било одсечено и до њега се није могло прићи путем из Крагујевца.

На санацији оштећених путева и враћању Црне реке и потока у речна корита радници Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ раде већ десетак дана.

Највећу материјалну штету претрпели су мештани који живе поред Црне реке, а поједина домаћинства у засеоцима Матинци и Горња Мала још увек су одсечена. То ће бити приоритет у наредном периоду.

Завршетак радова на санацији сеоског пута у селу Дулене, који је оштећен у јунским поплавама, очекује се до краја недеље.

До сада су радници Јавно комуналног предузећа „Шумадија“ успели да санирају 15 километара пута на овом брдско-планинском подручју.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *