10 минута: РД Солар и Донић Д.О.О међу учесницима 17. Сајма пољопривреде у Крагујевцу

Шумадијски сајам пољопривреде добра је прилика да се великом броју клијената представе понуде и услуге предузећа из разних пољопривредних сфера.

Компаније РД Солар из Крагујевца и Донић Д.О.О из Велике Плане пронашле су своје место на овогодишњем 17. Сајму пољопривреде и на тај начин промовисале своју понуду.

Мисија компаније Донић је да својим купцима пружи врхунску услугу, квалитетене производе по најнижим ценама. Уз стално праћење трендова и ширење свог асортимана, компанија Донић од 1994. године одржава поверење својих клијената. Протеклих година реализовани су велики послови, остварени позитивни ефекти, повећан капитал предузећа, стечено поверење пословних партнера и утврђена будућа пословна стратегија. На штанду фирме Донић углавном су изложене пољопривредне машине бренда Вилиџер, које су сви посетиоци сајма могли да пробају и ближе се упознају са новим технологијама.

Пројектовање и уградња соларних електрана за грејање све је доступније и приступачније у нашој земљи али и у Крагујевцу, посредством фирме РД- Солар. У најбржем периоду од неколико година корисници поврате новац уложен у уградњу, процесом стварања топлоте и електричне енергије путем сунчевих зрака.Акумулацијом и штедњом енергије корисник током зимских месеци струју користи потпуно бесплатно, а уз субвенције државе од 50 одсто за уградњу соларне електране, клијент о куповини огрева не мора да размишља наредних 15 година. Фирма РД-Солар из Крагујевца даје гаранцију на уграђен производ и до 25 година.

Шумадисјки сајам пољопривреде 17. по реду ове године угостио је преко 100 излагача. Након једногодишње паузе због пандемије коронавируса на крагујевачко сјамиште пристигли су гости из Ниша, Тополе, Аранђеловца и Баточине који до сада нису били учесници највеће јесење смотре аграра.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *