„300 Крагујевчана“ излази на локалне изборе

Удружење грађана „300 Крагујевчана“, на одржаној изборној скупштини, формализовало је свој рад избором руководства које ће у наредном периоду, спроводити програмска начела Удружења.

Он ће се базирати на сарадњи са Универзитетом, развоју путне и комуналне инфраструктуре, бризи према генерацијама које долазе, екологији, нултој толеранцији према корупцији, јер су оценили да су то теме које највише интересују Крагујевчане.

Удружење “300 Крагујевчана“ је „преломило“ – на предстојеће локалне изборна излазе у пуном капацитету.

Пуна сала Хотела „Крагујевац“ поздравила је припреме. Кратак временски период и финансијска средства, кажу, били су пресудни за одлуку да се пред бирачима појаве као група грађана а не политичка партија. Програм и циљеви кампање, наводе, биће сачињени у јануару.

Удружење „300 Крагујевчана“ је промовисало и свој сајт. Тврде да га је само за сат времена од постављања на мрежу посетило 2.500 грађана, али сат касније сајт више није био доступан.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

One thought on “„300 Крагујевчана“ излази на локалне изборе”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *