Акцијаши и ђаци уредили двориште школе „Трећи крагујевачки батаљон“

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевац организовао је акцију уређења дворишта Основне школе „Трећи крагујевачки батаљон“. У сређивању су учествовали и ученици ове школе.

Клуб акцијаша и волонтера Крагујевца искористио је лепo време у октобру и организовао још једну акцију.

Овог пута уређено је пространо двориште Основне школе „Трећи крагујевачки батаљон“ где је офарбан део ограде, уклоњено смеће и растиње и покошена трава.

За разлику од ранијих, у овој акцији учествовало је доста младих. Велику помоћ сређивању школског дворишта пружили су ревносни ученици школе.

У клубу акцијаша и волонтера Крагујевац најавили су да ће, уколико временске прилике дозволе, до краја године организовати још две акције.

У плану је да се у Спомен парку Шумарице, након Октобарских свечаности, засаде саднице и уреди планинарски дом у Аџиним ливадама.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.