Александар Лазовић – нови директор „Шумадија сајма“

Одлуком Скупштине друштва, директор „Шумадија сајма“ Зоран Недељковић разрешен је дужности, а за новог је именован Александар Лазовић, руководилац Службе посебних паркиралишта у Јавном комуналном предузећу „Шумадија Крагујевац“. 

Коментаришући промену руководства на градском сајмишту, градоначелник Никола Дашић је рекао да је његова намера да обезбеди да јавни посао раде људи који су вредни и марљиви и којима је, пре свега, интерес грађана у првом плану.

Немогућност организовања сајмова, због неповољне епидемиолошке ситуације и претварања сајамске хале у ковид болницу, прва је препрека на коју је наишао нови директор градског сајмишта Александар Лазовић, након постављења на ову функцију.

Уколико се ситуација не промени и „Шумадија сајам“ не почне да се бави својом основном делатношћу, која представља примарни извор прихода, функционисање сајмишта биће доведено у питање, каже Лазовић.

Иако је на новој функцији тек неколико дана, Лазовић каже да има бројне идеје за унапређење рада „Шумадија сајма“.

Њихова реализација, међутим, мораће да сачека неки бољи тренутак, јер је сада, како наводи, све подређено пандемији Ковида 19.

Смена директора градског сајмишта, прва је након формирања нове извршне власти у Крагујевцу.

Коментаришући ову промену, градоначелник Никола Дашић је рекао да ће у наредном периоду иницирати смену свих директора, начелника и других руководилаца, који се, како је навео, немарно односе према граду или не раде свој посао.

На место директора „Шумадија сајма“ Александар Лазовић постављен је 1. септембра, одлуком Скупштине друштва.

Пре тога радио је у Јавном комуналном предузећу „Шумадија Крагујевац“ као руководилац Службе посебних паркиралишта.

Извештава новинарка РТК Бојана Крстић

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.