Апелациони суд изгубио угледног судију, драгу колегиницу и нежну мајку

У Апелационом суду одржана је комеморација поводoм смрти судије Сузане Видановић, која је заједно са супругом Мирославом погинула у ланчаном судару на ауто путу пре два дана.

Комеморацији су присуствовали чланови породице, представнци правосуђа, пријатељи и сарадници.

Сузана и Миле Виденовић сахрањени су на гробљу у Параћину.

Комеморацији у Апелационом суду поводом смрти угледног судије Сузане Видановић која је погинула заједно са супругом адвокатом Мирославом у ланчаном судару код Јагодине присуствовали су чланови породице, пријатељи, сарадници колеге из правосуђа.

Судије, тужиоци, адвокати, службеници правничке струке испунили су не само велику салу већ и ходник испред суднице, како би се опростили од трагично настрадале Сузане.

Рођена 1960. године у Ћуприји, за Крагујевац се везала од младости где је завршила Правни факултет 1984.

За судију Апелационог суда изабрана пре 9 година.

Функцију је обављала у Грађанском и одељењу за радне спорове.

Чврстог карактера и племените душе, искрено посвећена професији и функцији коју је обављала, несебичним залагањем, знањем и искуством, значајно је допринела успешном раду Апелационог суда у Крагујевцу, рекла је о Сузани између осталог председница Апелационог суда, Дубравка Дамјановић.

У колективу Апелационог суда у Крагујевцу сви су видно потрсени и изразили бол због губитка прерано преминуле колегинице која је иза себе оставила двоје деце.

Судија Сузана Видановић сахрањена је заједно са супругом на гробљу у Параћину.

Извештава новинарка РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *