Аплаузи и награде за представу СКЦ-а “Тотови”

Представа „Тотови“, у адаптацији крагујевачког Студентског културног центра, на позоришним сусретима у Шапцу побрала је аплаузе и награде.

Глумица Академског студентског театра Јулија Вучковић награђена је за најбољу епизодну улогу. Почетком септембра представу ће моћи да види и публика у Нишу.

Учешће на првом шабачком Интер фесту било је и прво гостовање „Тотова“ крагујевачког ансамбла ван матичне сцене, али и прилика за прве награде.

Награђеној глумици ово није било прво глумачко признање, али судећи по одабиру факултета који завршава, а реч је о студијама српског језика и књижевности, глума није била њено опредељење.

Глумица Академског позоришта СКЦ-а Крагујевац Милица Ђорђевић, петодневно такмичење омладинских и професионалних театара пратила је и из угла жирија.

За представу крагујевачког СКЦ-а није могла да гласа, али је њен избор, каже, била победничка представа.

И Милицу Ђорђевић и „Тотове“ у септембру очекује још један такмичарски фестивал. Већ 2. септембра требало би да буду на Урбан фесту у Нишу.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *