Асфалтирају се три улице у насељу Велико Поље

Захваљујући повољним временским условима, Јавно комунално предузеће „Шумадија“ данас је наставило са асфалтирањем улица у крагујевачким насељима.

У току су радови на асфалтирању улица Вељка Ребића, Александра Восоцког и Јосипа Келаве у насељу Велико Поље.

Екипе Јавног комуналног предузећа „Шумадија“ искористиле су повољне временске прилике за радове на асфалтирању три улице у насељу Велико Поље. У улици Вељка Ребића постављен је асфалт у дужини од скоро 300 метара.

Мештани дела насеља Велико Поље чекали су четири деценије на асфалт. Од сада неће имати проблеме са прашином, рупама и блатом на улици што их је мучило минулих година.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ обновило је механизацију набавком нових машина што значајно убрзава радове на асфалтирању.

Савет грађана Месне заједнице Велико Поље годинама је покушавао да реши велики комунални проблем у овом насељу.

После радова у Великом Пољу, машине Јавног комуналног предузећа „Шумадија“ преселиће се у Станово где се за асфалтирање припрема пет улица.

Након тога, биће асфалтиране и три улице у насељу Мале Пчелице.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *