Асфалтирана улица Јована Вукомановића у Петровцу

Јавно комунално предузеће “Шумадија“ Крагујевац наставило је са радовима на асфалтирању улица у крагујевачким насељима.

Данас је у насељу Петровац aсфлатирана улица Јована Вукомановића .

Вредност радова износи око 4 милиона динара а становници ове улице сада ће имати боље комуналне услове у својој заједници.

Улица Јована Вукомановића у насељу Петровац насипана је неколико пута ситним туцаником али је свака обилнија киша спирала камен а бујичне воде су правиле кратере па улицом није могло да се прође.

Грађани који живе у овој улици газили су блато а током лета подизали су се облаци прашине па нису могли да отварају прозоре.

Асфалтирање сваке улице која је под нагибом подразумева обимне послове око уређења шахтних одвода.

Неколико шахти је у улици Јована Вукомановића распоређено дуж целе улице.

Са леве и десне стране улице Јована Вукомановића су Локумска улица и Баба Маричина које су недавно асфалтиране, 350 тона асфалта је утрошено за изградњу ове саобраћајнице.

Јавно комунално предузеће „Шумадија“ наставља асфалтирање улица у крагујевачким насељима а машине овог јавног комуналног предузећа ускоро се селе у насеље Грошница у коме ће бити настављени радови око асфалтирања улица.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *