„Дан отворених врата“ на ФИЛУМ-у

Филолошко-уметнички факултет Универзитета у Крагујевцу данас је организовао манифестацију „Дан отворених врата“ у холу Правног факултета.

Будућим бруцошима представљени су студијски програми ФИЛУМ-а.

Будућим бруцошима Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу омогућене су консултације са представницима свих студијских програма.

Заинтересованим кандидатима професори су објаснили шта их чека на пријемном испиту и студијама на овој високошколској установи.

Будући студенти могли су да набаве и збирку тестова за пријемни испит.

ФИЛУМ је по својој структури јединствен факултет у Србији који реализује наставу на три одсека: за музичку уметност, филологију и примењену и ликовну уметност.

Дан отворених врата Филолошко-уметничког факултета од велике је важности и за ову образовну установу и за будуће бруцоше.

Настава на овој високошколској установи изводи се на сва три нивоа студија.

Постоји 12 акредитованих студијских програма на основним, 11 на мастер и три програма на докторским академским студијама.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.