Дашић: Подржавам борбу против организованог криминала

Градоначелник Крагујевца Никола Дашић пружа подршку председнику Србије Александру Вучићу у одважној борби против организованог криминала, као и службама државе у акцијама које предузимају како би заштитиле грађане од појединаца и група чија криминална деловања угрожавају безбедност и напредак наше земље.

„Под сталним притиском у овој земљи раде људи који желе да је промене на боље.

Испред свих је председник Србије Александар Вучић.

И док траје борба за бољу Србију у веома сложеним геополитичким условима постоје они који на домаћем терену мисле да могу да убијају, пустоше, прете и отимају.

Лоше су мислили и то је ваљда сасвим јасно са спровођењем координиране акције привођења криминалног клана Вељка Беливука.

Честитам председнику државе на одважности да таквој машинерији стане на пут.

Честитам и свим људима који су испред МУП-а, БИА и осталих служби храбро учествовали у овој акцији и заштитили грађане Србије од највећих деформитета овог друштва.

Србија стоји уз вас“, поручује градоначелник Никола Дашић.

„Претње упућене председнику Србије Александру Вучићу, његовом сину Данилу и заменику градоначелника Београда Горану Весићу указују да се ствара атмосфера нетрпељивости, иако председник Александар Вучић улаже напоре да изгради друштво дијалога и толеранције, бољу и уређенију Србију.

Посебно бих похвалио брзу и ефикасну реакцију надлежних органа који су одмах реаговали и ухапсили особу која је упутила претње председнику државе“, наглашава градоначелник Крагујевца.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *