Дечје одмаралиште на Копаонику спремно за нову зимску сезону

У крагујевачком одмаралишту на Копаонику тренутно борави 20-ак гостију, а да ли ће их у наредном периоду бити више, зависи од епидемиолошке ситуације и спремности туриста да зимски одмор проведу на овом месту.

У одмаралишту се примењују све прописане мере заштите од заражавања корона вирусом .

Још увек се не зна да ли ће деца из основних школа и предшколских установа имати прилику да зимски распуст проведу у крагујевачком одмаралишту на Копаонику, које од прошле године послује у оквиру Центра за образовање.

Имајући у виду актуелну епидемиолошку ситуацију и повећање броја заражених, у Центру нису оптимисти када је успешност сезоне у питању.

Руководство Центра за образовање, у претходном периоду, посебну пажњу је посветило реновирању објеката и модернизацији просторија.

У складу са околностима, поштују се прописане мере заштите, које, између осталог, подразумевају и обезбеђивање растојања између кревета у собама за смештај више особа.

Крагујевачко одмаралиште на Копаонику располаже са више од 200 кревета и спремно је да ове зимске сезоне прими госте из Крагујевца, али и других градова Србије.

Извештава новинар РТК КСенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *