Делегација града Крагујевца на пријему код амбасадора Србије у Будимпешти

Ватерполисти крагујевачког „Радничког“ ове недеље се у Будимпешти боре за пласман у Лигу шампиона.

Заједно са нашим ватерполистима у Мађарскoj је и делегација града Крагујевца за коју је амбасадор Србије у Будимпешти, Иван Тодоров, организовао свечани пријем.

Амбасадор Србије у Будимпешти је након пријема рекао да му је част што је у прилици да угости руководство Ватерполо клуба Раднички који је својим резулатима изборио место да представља Србију у квалификацијама за Лигу шампиона.

Радујем се снази и организацији Ватерполо клуба Раднички и очекујем да ће испунити своје снове, а пре свега изборити пласман у Лиги шампиона, казао је Тодоров.

Члан Градског већа за спорт Предраг Стевовић је казао да ће ватерполо клуб Раднички, као једини српски представник, покушати да оствари историјски напредак и победу за Лигу шампиона.

У Будимпешти смо са жељом да Крагујевац добије представника у Лиги шампиона у ватерполу, у земљи у којој је ватерполо национални спорт.

Наш боравак у Мађарској искористили смо да посетимо и амбасадора Србије у Будимпешти, Ивана Тодорова и учврстимо већ изузетне односе између града Крагјевца и државе Мађарске, казао је Борис Ковачевић, помоћник градоначелника за међународну сарадњу.

Приоритет су нам економски развој и инвестиције, а због свега што је до сада постигнуто, желео бих да Крагујевац буде први избор мађарских компанија које желе да улажу у Србији, поручио је Ковачевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *