Дезинфиковане пијаце на Бубњу, Аеродрому и Зеленој пијаци

Од увођења ванредног стања Јавно комунално предузеће Шумадија спровело је низ неопходних мера заштите од корона вируса, а једна од тих је и дезинфекција Зелене пијаце, као и пијаца на Бубњу и Аеродрому.

У склопу превентиних мера, од данас су затворене пијаце у Багремару, Бресници, Станову и Ердоглији као и сточна пијаца.

У циљу спречавања ширења корона вируса, Јавно комунално предузеће Шумадија спровело је мере заштите на свим пијацама у граду.

Тако се на Зеленој пијаци, као и пијацама на Бубњу и Аеродрому сваког дана, два пута дневно, врши дезинфекција, пре почетка рада и након затварања. Чисте се тезге, металне површине и млечни павиљони.

Од 20. марта биће затворена Шарена пијаца. Пијаца на Аеродрому имаће скраћено радно време од 7 до 17 сати, а пијаца Центар и Кванташка пијаца од 7 до 15 часова.

Ново радно време уведено је и за Сектор паркинга, па ће се наплата на затвореним и отвореним паркиралиштима вршити од 7 до 18 часова.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *