Додељене дипломе на Факултету медицинских наука

Поводом обележавања Дана Медицинског факултета у Крагујевцу, организована је свечана додела диплома.

Том приликом, дипломе су додељене, докторима медицине, стоматологије, магистрима фармације, лекарима специјалистима и субспецијалистима, мастер менаџерима у здравству, струковним медицинским сестрама и физиотерапеутима.

Дипломе је добило више од 300 студената Факултета медицинских наука Универзитета у Крагујевцу који су дипломирали током претходне године.

Дипломе су уручене докторима медицине, струковним физиотерапеутима и медицинским сестрама, магистрима фармације и докторима стоматологије.

Свечаност је заокружена доделом 90 магистарских, специјалистичких и субспецијалистичких диплома.

Факултет медицинских наука у Крагујевцу са великом пажњом прати сваку генерацију студената и дипломаца са циљем да будућим генерацијама обезбеди боље и квалитетније школовање.

У наредном периоду, у плану су нови студијски програми и студирање на енглеском језику.

Најстарији студијски програм на Факултету медицинских наука је медицина. Дипломе ове високошколске установе од оснивања до данас добило је око 4.200 доктора медицине.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *