Достављачи хране затрпани послом током празника

За време ускршњих празника достављачи хране имају доста посла.

Бројни грађани одлучили су да омиљену храну током најдужег полицијског часа наруче на кућну адресу.

Док многе фирме отпуштају запослене због недостатка посла, током пандемије широм света највише се траже радници у ресторанима и достављачи хране.

За раднике у ресторанима и достављаче хране нема одмора током ванредног стања.

Тако је и током ускршњих празника. Велики број грађана који није био у могућности да током најдужег полицијског часа припреми храну своје код куће одлучио се да специјалитете наручи у неком од бројних ресторана.

За време ускршњих празника дневно има више од 100 наруџбина на кућну адресу. Грађани често наручују да им се уз храну достави и још нешто што није у понуди, попут цигарета.

На крају су задовољни и једни и други. Грађани без много мучења добијају оброк на кућну адресу, док достављачи хране, за разлику од многих, током ванредног стања не брину за посао и зараду.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *