Друга шанса за будуће студенте од 23. августа

На Факултету медицинских наука Универзитета у Крагујевцу, у првом уписном року попуњена су сва слободна места, а другог круга неће бити ни за студнте који желе да се школују у области техничких наука и информационих технологија.

Шансу да конкуришу за упис на факултете на којима је остало слободних места будући бруцоши имаће од 23. августа до 17. септембра.

Слободних места, након првог уписног рока, остало је на свим универзитетима у Србији и за буџетске и за самофинансирајуће студенте.

У фокусу будућих бруцоша у првом кругу су били медицина, хотелијерство и туризам, психологија, информатика и инжењерство.

На крагујевачком Универзитету попуњена су сва места на Факултету медицинских наука, затим на студијском програму Психологија, као и на смеровима у области техничких наука и информационих технологија.

Универзитету у Крагујевцу одобрен је упис 3.744 кандидата, а школарине су на нивоу прошлогодишњих.

За други уписни рок, који почиње крајем августа, остала су 933 слободна места, од којих је највише на Агрономском факултету у Чачку и Педагошком у Јагодини и Ужицу.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *