Друштвена одговорност на делу

Центру за развој услуга социјалне заштите Кнегиња Љубица компанија Форма Идеале донирала је двадесет трпезаријских столица вредности 80 хиљада динара.

Овај пример друштвене одговорности представља својеврстан позив свим успешним привредницима у Крагујевцу да следе Форму Идеале и издвоје средства за најугроженије суграђане којима је свака помоћ добродошла.

У Центру за развој услуга социјалне заштите Кнегиња Љубица смештено је педесет корисника, жртава породичног насиља, деце и младих.

Поред њих у прихватилишту бораве и деца са проблемима у понашању из такозваних породица у ризику.

Корисници углавном проводе време у дневном боравку и трпезарији па је донација Форма Идеале од великог значаја за њих.

Донација друштвено одговорних фирми каква је компанија Форма Идеале од великог је значаја за установе социјане заштите и социјално рањивих група грађана.

Хумани однос и даривање вредних поклона представљају прави пример који би требало да следе и остале компаније које имају могућност да помогну појединцима и установама јер је та помоћ од немерљивог значаја.

Град Крагујевац определио је годишњи буџет од 60 милиона динара за кориснике Центра Кнегиња Љубица.

Како би се унапредио рад запослених и корисника свака донација попут данашње коју је организовала компанија Форма Идеале представља пример добре праксе.

Нечије мало за некога представља много потврдио је и овај сусрет запослених у Центру Кнегиња Љубица и донатора Компаније Форма Идеале.

Извештава новинарка РТК Катарина Мировић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *