„Емисиа“ донирала рачунарску опрему крагујевачким школама

Ученицима Основне школе „Ђура Јакшић“ компанија Емисиа Консалтинг донирала је рачунаре.

То је само једна у низу донаторских акција, коју је Емисиа консалтиг осмислила и реализовала са циљем да технолошки модернизује 11 приградских и сеоских школа у околини Крагујевца.

Школама је поклоњено 22 рачунара, 11 монитора и пратећа рачунарска опрема.

Донаторска акција компаније Емисиа Консалтинг покренута је у циљу надограђивања и модернизације 11 приградских и сеоских основних школа у околини Крагујевца.

Једна од образовних установа која је добила рачунаре је и Основна школа „Ђура Јакшић“, где је обављено потписивање уговора о донацији и поклоњени рачунари.

Рачунарску опрему добиле су и Основне школе: „Наталија Нана Недељковић“ из Грошнице, „Милоје Симовић“ из Драгобраће, „Сретен Младеновић“ из Десимировца, „Проте Стевана Поповића“ из Чумића, „Јулијана Ћатић“ из Страгара, „Драгиша Михајловић“ из Станова, „Јован Поповић“ одељење у Шумарицама, „19. октобар“ из Маршића, „Драгиша Луковић Шпанац“ из Белошевца и Основна школа „Радоје Домановић“.

Као друштвено одговорна компанија Емисија Консалтинг већ годинама учествује у хуманитарним акција и својим донацијама помаже унапређењу живота у локалној заједници.

Рачунари ће допринети још бољим резултатима ученика ових школа и квалитетнијим условима за њихово образовање.

Емисија Консалтинг је водећа компанија у региону, специјализована за израду софтвера за преводилачку индустрију.

У компанији тренутно ради више од 200 ИТ професионалаца који постављају стандарде у области информационих технологија.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

https://youtu.be/b8Olzti–fA

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

2 thoughts on “„Емисиа“ донирала рачунарску опрему крагујевачким школама”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *