Фондација СББ донирала игралиште за децу

Крагујевачки малишани добили су још један простор за игру и забаву. СББ фондација донирала је граду дечије игралиште које се налази у пешачкој зони, на зеленој површини поред Трга код крста.

Локална самоуправа обезбедила је простор, док је компанија СББ донирала је граду игралиште за децу које се налази у строгом центру Крагујевца, на простору где, иначе, малишани проводе доста времена.

Поред деце, ту ће моћи да се забаве и старији, јер су постављене и справе за одрасле. Укупна вредност мобилијара за игралиште је око 20 хиљада евра.

Градоначелник Крагујевца, Радомир Николић, рекао је да ће локална самоуправа поставити расвету, како би деца током топлијег периода имала још боље услове за игру и забаву.

На овај начин Крагујевац и компанија СББ су наставили сарадњу.

Дечије игралиште у Крагујевцу је 22. које је СББ фондација донирала градовима и општинама широм Србије.

Представници компаније поручили су да ће наставити са кампањом, чији је циљ да се грађани подстакну на одговорно понашање према животној средини.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.