Формиран Градски одбор Српске деснице у Крагујевцу

Градски одбор Српске деснице, који је у Крагујевцу формиран средином октобра, залаже се за поштовање традиције као основног критеријума за организовање друштва, речено је на конференцији за новинаре, где је представљен и њихов досадашњи.

Развој привреде и пољопривреде, као стратешких грана, са посебним акцентом на мала и средња предузећа, кључ је обнове на локалу, поручили су чланови Српске деснице у Крагујевцу.

Кроз свој будући рад и залагање показаћемо да је Српска десница нова политичка снага у Крагујевцу, речено је на конференцији за новинаре.

Политички програм Српске деснице има изразито национални карактер, са акцентом на српској традицији и очувању породице, објашњавају у Градском одбору ове политичке организације.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *