Фудбалери Економца почели припреме за други део сезоне

Фудбалери Економца почели су припреме за други део сезоне у Првој футсал лиги у којој се налазе на врху табеле са свим победама.

Шампион Србије припреме је почео у некомплетном саставу, без репрезентативаца Србије које очекује Европско првенство, док су клуб напустила четворица играча.

Економац ће у другом делу првенства наступити у подмлађеном саставу, а циљ је освајање дупле круне.

Фудбалери Економца, који су доминатно завршили први део домаћег првенства, у лаганом темпу почели су припреме за наставак сезоне.

Петорица играча налазе се у саставу репрезентације Србије за предстојеће првенство Европе у Словенији, па ће прави рад уследити након њиховог повратка у тим.

Економац су напустила четворица фудбалера. Одлични Бразилац Сими, коме је истекла шестомесечна позајмица, вратио се у Русију, Стојковић и Лазаревић каријеру настављају у Марибору, док се Иванковић вратио у Бањалуку.

Са тимом не тренира ни Копања којег мучи повреда колена и питање је да ли ће моћи да настави каријеру. Извесно је да ће у наставку првенства шансу добити млађи играчи.

Економац је први део сезоне завршио на врху табеле са свим победама. Првенство ће бити настављено 16. фебруара када ће крагујевачки клуб играти у Сремској Митровици са последњепласираном екипом Деуса.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *