Година узлета у крагујевачким вртићима

Почетак  нове школске године жељно очекују малишани који похађају неки од крагујевачких вртића.

Поновно окупљање старих другара у Предшколској установи „Нада Наумовић“ биће у знаку нових програма и пројеката.

Радиће се на реализацији програма „Година узлета“ који препоручује Министарство просвете, науке и технолошког развоја, али и на програмима који се спроводе у сарадњи са УНИЦЕФ-ом.

Крај лета је прилика да се сумирају резултати рада у предходној школској години, али и договоре нови пројекти и програми.

Предшколска установа „Нада Наумовић“ је током пандемије организовала боравак деце у вртићима, уз примену епидемиолошких мера.

Осим тога, организовани су и програми ван вртића – дружење са планинарима, одлазак у  Дечју библиотеку, а нису изостале ни игре у песку и са водом у дворишту вртића.

Почетком нове школске године почиње реализација програма „Година узлета“.

У сарадњи са УНИЦЕФ-ом ова установа реализује чак пет пројеката.

Три се спроводе у вртићима, у партнерству са Министарством просвете, науке и технолошког развоја и установама социјалне и здравствене заштите.

У вртиће Предшколске установе „Нада Наумовић“  уписано је више од 450 малишана који похађају целодневни боравак и преко 280 деце која су укључена у четворочасовни програм.

У овој предшколској установи апелују на родитеље који нису уписали децу у четворочасовни припремни програм,  да тај посао обаве што пре.

Извештава новинар РТК Катарина Мировић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *