Хитна помоћ организовала обуку о дезинфекцији за раднике Енергетике

За раднике у крагујевачкој Енергетици, организована је обука циљем да се све превенивне мере заштите спроведу на прави начин, а како не би дошло до заразе запослених.

Обуку су организовали у сарадњи са Заводом за хитну медицинску помоћ Крагујевац.

Већина запослених у предузећима и установама не знају на који начин да се заштите, од евентуалне заразе корона вирусом, али и које су то неопходне мере како би се ризик да се инфицирају свео на минимум.

Енергетика је, у сарадњи са Заводом за хитну медицинску помоћ, организовала обуку за све запослене, у намери да сви који раде у крагујевачкој топлани науче да средства за дезинфекцију користе на исправан начин.

Запослени у Заводу за хитну медицинску помоћ, овом приликом акценат су ставили на најефикаснија средства за дезинфекцију.

У Енергетици тврде да предузимају све превентивне мере.

Запослени у Заводу за хитну медицинску помоћ апелују на грађане да 194 зову само у случајевима животне угрожености.

Енергетика Крагујевац је, обуком запослених, показала како изгледа савесно и одговорно понашање предузећа у случајевима ванредног стања.

Извештава новинар РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *