Хуманитарна „Новогодишња чаролија“

Предшколска установа „Ђурђевдан“ традиционално је организовала новогодишњу манифестацију хуманитарног карактера под називом „Новогодишња чаролија може да почне“.

Овај музички програм одржан је у спортској хали у Великом парку, а прикупљена средства од продаје улазница, намењена су ученицима школе „Вукашин Марковић“.

Малишани Предшколске установе „Ђурђевдан“, као и њихови васпитачи, али и другари из приватних вртића, потрудили су се да на најлеши начин, уз игру и песму, буду хумани.

У хуманитарној манифестацији „Новогодишња чаролија може да почне“ учествовало више од 300 деце.

Манифестацији су присуствовали и ђаци школе „Вукашин Марковић“, који су поздравили све присутне веселим плесом и тиме показали захвалност.

Предшколској установи „Ђурђевдан“ хуманитарни рад није стран.

Зато су и ове године решили да овом манифестацијом покажу хуманост на делу заједно са својим малишанима.

Сав приход од купљених улазница намењен је школи за основно и средње образовање „Вукашин Марковић“ која већ 47 година образује децу са сметњама у развоју.

Извештава новинарка РТК Марина Голубовић Миленковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *