Хуманитарни концерт намењен онколошком одељењу УКЦ Крагујевац

Локална канцеларија Удружења „Жена уз жену“ у сарадњи са Другом крагујевачком гимназијом, а под покровитељством Града Крагујевца, организовала је хуманитарни концерт под називом “Игром против канцера“.

Сав прикупљен новац намењен је онколошком одељењу УКЦ Крагујевац.

Учесници хуманитарног концерта „Игром против канцера“, који је одржан у холу Друге крагујевачке гимназије,  били су Фолклорни ансамбл „Светозар Марковић“ Студентског културног центра Крагујевац, Културно уметничко друштво „Дукати“ Крагујевац као и крагујевачки уметник Милош Радовић, уз клавирску пратњу професора Александра Радовића.

Новац од продатих улазница и прикупљених донација пријатеља и сарадника биће искоришћен за куповину потребних средстава за онколошко одељење Универзитетског клиничког центра Крагујевац. Свака улазница била је донација.

Почетна цена карте била је симболичних 200 динара, а грађани су могли да по својој жељи дају и више.

Удружење „Жена уз жену“ које постоји три године, основано је са циљем подршке женама у борби против карцинома дојке.

Делује у осам градова Србије.

Локална канцеларија у Крагујевцу од свог оснивања до данас, организовала је многе хуманитарне акције за онколошке пацијенте.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *