„Игре у породици“ за Међународни дан породице

Поводом обележавања Међународног дана породице, у Крагујевцу ће, од 15. маја, бити организовано низ активности, посвећених унапређењу положаја породице.

Централна свечаност одржаће се у основној школи „Радоје Домановић“, а овогодишњи мото су „Игре у породици“.

За 14 награђених породица планиран је излет у Етно село “Моравски конаци”.

Обележавање Међународног дана породице, у Крагујевцу, има дугу традицију.

Ово је девета година како град у партнерству са институцијама, установама, организацијама и удружењима учествује у обележавању овог дана.

Централна манифестација биће одржана 15. маја, у Основној школи „Радоје Домановић“, а овогодишњи мото су Игре у породици.

У обележавању Дана породице и промовисању породичних вредности учествоваће и Центар за развој услуга социјалне заштите „Кнегиња Љубица“, представници предшколских установа, агенције и основне школе.

Наглашавајући да је задатак локалне самоуправе да унапреди квалитет живота породицама, а оним које су у ризику пружи сву могућу подршку, Гордана Дамњановић, члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту је подсетила, да је град пружио и социјалне услуге, које ефикасно реализује.

У оквиру Међународног дана породице организоваће се и породични квиз, у коме ће деца, заједно са својим родитељима, осмислити породичне игре.

За 14 награђених породица планиран је излет у Етно село „Моравски конаци“.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *