Инфо дан на Факултету медицинских наука

За мастер студенте Факултета медицинских наука у Крагујевцу, организован је Инфо дан, на којем су заинтересовани могли да се упознају са новим студијским програмима и праксом ембриолога Специјалне болнице Ферона.

Током Инфо дана представљен је пројекат АРТ-РЕМ, као и нови програми мастер студија Новосадског универзитета „Репродуктивна биологија“ и специјалистичких студија из „Анималне репродуктивне биотехнологије“.

Факултет медицинских наука у Крагујевцу представио је студијски програм „Регенеративне медицине“.

Нови студијски програм на крагујевачког факултету почиње почетком следеће године.

Инфо дан који је организован на Факултету медицинских наука била је прилика да се студенти спремни за наставак образовања упознају са пројектом који ће им омогућити даље усавршавање.

Док је Новосадски универзитет представио проширење постојећег студијског програма, крагујевачки је представио нови.

За овај програм предвиђено је 20 студената мастер студија.

О значају Инфо дана на крагујевачком факултету говорио је и декан ове високошколске установе.

Предложени програми, осим проширивања знања будућих полазника, универзитетима и факултетима обезбеђују и приступ најсавременијим технологијама, што им је кроз набавку нове опреме омогућено.

Извештава новинарка РТК Снежана Ћериман.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *