„Искра” прославила четворогодишњицу рада

Поводом четворогодишњице успешног рада, у просторијама Центра за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом „Искра“ организована је свечаност у складу са новонасталим околностима у условима епидемије корона вируса и уз све превентивне мере заштите.

Спортско привредно друштво Раднички, наставља традицију повезивања са грађанима, па је рођендан искористило као прилику да укаже на најбоље међу нама и посебну захвалност за храброст искаже Крагујевчанину Игору Јанковићу, који је недавно спасио породицу Благојевић у саобраћајној несрећи.

У складу са препорученим мерама Владе Републике Србије, обележена је четворогодишњица рада Центра за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом „Искра“.

Од фебруара прошле године овај спортски центар, одлуком града Крагујевца, предат је на управљање Спортском привредном друштву Раднички.

Ове године, кључ „Искре“, добио је Игор Јанковић, Крагујевчанин, који је ризикујући сопствени живот, 2. јуна спасао породицу Благојевић у саобраћајној несрећи .

Спортски центар „Искра“ је друга задужбина Делта фондације, осмишљен као место за рекреацију, едукацију, дружење и спортске активности особа са инвалидитетом.

Простире се на површини од 660 метра квадратних, а у изградњу и комплетно опремање уложено је 625 хиљада евра.

Извештава новинарка РТК Ксенија Ђерковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *