Из СББ Хале Језеро најављују боље услове за спортисте

Хала Језеро недавно је добила насловног спонзора, компанију СББ и значајна средства која ће руководство Спортског привредног друштва „Раднички“, које управља објектом, утрошити на неопходне радове и решавање проблема како би корисници и посетиоци имали боље услове.

У плану је да се до почетка такмичарске сезоне односно у наредна два месеца реновирају свлачионице, санира мокри чвор за гледаоце и опреми антидопинг и прес сала.

Захваљујући спонзору, гледаоци ће на располагању имати бесплатан бежични интернет, а у плану је и набавка савременог ЛЕД семафора.

Руководство Спортског привредног друштва „Раднички“ потрудиће се да објекат што боље припреми за предстојећу такмичарску сезону, током које ће доста спортиста и посетилаца долазити у „СББ халу Језеро“.

У наредна два месеца биће саниран мокри чвор на трибинама за гледаоце што је дугогодишњи проблем.

Хала ће добити и већи број свлачионцица које ће бити реновиране, уз набавку неопходне опреме.

У плану је опремање антидопинг и прес сале.

Дугогодишњи проблем је прокишњавање крова хале који је већим делом решен.

Руководство СПД „Раднички“ улаже велике напоре да искористи капацитете и омогући гостима и корисницима хале што боље услове.
Хала поседује просторије са 26 кревета које служе за смештај спортиста, али и других посетилаца.

Када буду решени највећи проблеми у хали, у плану је набавка и постављање савременог ЛЕД семафора.

Гледаоци који буду посећивали „СББ халу Језеро“ у новој такмичарској сезони, захваљујући насловном спонзору, на располагању ће имати бесплатан бежични интернет.

Извештава новинар РТК Саша Стаменић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.