Изабери стипендију по својој мери

Сајам стипендија под слоганом “Изабери стипендију по својој мери”, десети по реду, одржан је данас на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу.

Представило се 12 излагача, као и домаћин манинфестације Центар за развој каријере и саветовање студената.

Студенти и дипломци крагујевачког Универзитет били су у прилици да се информишу о актуелним конкурсима за стипендије за студије, додатно усавршавање у иностранству, могућностима за студентску размену, волонтирање или обављање стручне праксе.

Сваке године је све већи број студената који су заинтересовани за програме путем којих ће усавршити своје знање и вештине, рекао је проф. др Живадин Мицић проректор за наставу и студентска питања, отварајући десети по реду сајам стипендије, на Правном факултету.

Међу излагачима су биле фондације, амбасаде, националне агенције и удружења.

Њихови представници орговарали су студентима на питања у вези са актуелним конкурсима, условима и роковима за пријављивање.

Домаћин сајма Центар за развој каријере и Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Крагујевцу, представили су програм Еразмус плус, као вид могућности за размену на свим нивоима студија, али и актуелне конкурсе за бесплатне курсеве страних језика и програме пракси.

Посетиоцима сајма представљен је и план активности и радионица које ће бити реализоване у текућој академској години.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *