Изборна листа Верољуба Стевановића представила програм са преко 100 пројеката

Изборни штаб и листа “Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” спремно дочекује расписивање локалних избора са припремљених више од 100 пројеката.

Пројекти се односе на инвестиције, улагања у пољопривреду, социјалну политику и здравство, животну средину, културу и спорт.

Циљ је да Крагујевац буде лидер, јер град има много неискоришћених потенцијала, објашњавају у Изборном штабу „Сви на ову страну“.

У сусрет расписивању локалних избора, изборна листа “Верољуб Верко Стевановић – Сви на ову страну” представила је 100 пројеката, којима су обухваћене све циљне групе и старосне категорије, а реализацијом ових пројеката обезбедиће 10.000 нових послова.

Капитални пројекти планиравни овим програмом су изградња нове Аутобуске станице, стамбено-пословног комплекса на простору касарни Милан Благојевић и Радомир Путник, Опште градске болнице, Северне обилазнице, Кружног тока Мала Вага, Конгресне сале Шумадија.

У плану је депоновање смећа ван територије града, повлашћене цене за мале пољопривредне произвођаче, као и атарски путеви.

Према речима Стевановића, планиране инвестиције биће финансиране из буџета Града, инвестиције од националног значаја финансираће држава, а за приватне инвестиције локална самоуправа ће створити услове који су неопходни да би се оне реализовале.

Извештава новинарка РТК Зорица Савић Ранковић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *