Изградња спортске хале у Книћу

Приликом посете Оштини Кнић, у непосредном разговору са руководством општине, председник Републике Србије Александар Вучић најавио је да ће држава издвојити новац за изградњу спортске хале у Книћу у вредности од преко 5 милиона евра, затим да ће бити издвојено преко милион евра за путну инфраструктуру и решавање водоснабдевања, као и да је држава одвојила око милион евра за локалне путеве.

Посету Шумадији председник Александар Вучић завршио је обиласком дестилерије „Алексић“ у Губеревцу.

Председника Србије Александра Вучића дочекали су челници локалне самоуправе у Основној школи „Вук Караџић“ где је у последњих неколико година остварен низ инвестиција.

Уложено је у адаптацију, дуплиран је број ученика, а сама општина улаже у опремање кабинета, боље услове образовања.

У претходном периоду директно је обезбеђено 100 милиона динара за различите мере популационе политике, као што је помоћ мајкама, или мере самозапошљавања.

Ипак, наклоњени спорту са 26 спортских клубова а без хале спортова Книћани прижељкују такав објекат у својој малој средини.

Председник је овом приликом најавио и низ инфраструктурних пројеката.

1. новембра почињу радови на Северној обилазници око Крагујевца, али ће значајан део путне деонице добити и користити житељи Кнића.

Посету Шумадији преседник Србије је заокружио обиласком дестилерије „Алексић први“ у Губеревцу, где му је представљен асортиман ракија од трешње, малине, јагоде, диње,али и многих дивљих врста воћа.

Председник је обећао овом домаћинству помоћ око бољег водоснабдевања, подршку уколико су потребни нови апарати за пасирање воћа како би се ојачавањем оваквих породичних поседа развијао и сеоски туризам.

Извештава новинар РТК Слађана Обрадовић Чукарић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *