Изложбом у Дому омладине настављена сарадња између амбасаде Израела и Крагујевца

У Галерији дома омладине отворена је изложба фотографија „Путовање кроз Израел – уметност на улицама Јерусалима и Хаифе“ аутора Александра Ђорђевића.

Изложбу је свечано оворио амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан.

Јединствена и богата урбана уметничка сцена која је претходних година стекла међународну репутацију представљена је на изложби „Путовање кроз Израел – уметност на улицама Јерусалима и Хаифе“ коју је у крагујевачком Дому омладине приредио Александар Ђорђевић.

Посетиоци кроз ову изложбу могу да се упознају са друштвом ове земље из уметничког угла. Амбасадор Израела Јахел Вилан истакао је да амбасада ове земље и град Крагујевац традиционално негују добре односе, између осталог и на пољу културе.

Једна од манифестација које град и амбсада Израела реализују носи назив „Дани Израела у Крагујевцу“.

Изложба „Путовање кроз Израел – уметност на улицама Јерусалима и Хаифе“ отворена је у галерији Дома омладине до 16. јуна.

Извештава новинар РТК Иван Ганић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *