ЈСП послало 20 хиљада опомена за неизмирена дуговања

Јавно стамбено предузеће Крагујевац послало је опомене свим корисницима који нису измирили своја дуговања за комуналне услуге. Рок за наплату је 5. децембар.

Против свих грађана који до тада не измире своје обавезе биће покренут поступак принудне наплате.

Јавно стамбено предузеће Крагујевац овог месеца послало је око 60 хиљада рачуна корисницима комуналних услуга у систему обједињене наплате.

У њима је и око 20 хиљада опомена пред утужење несавесним грађанима који нису измирили своја дуговања. То се односи на кориснике који дугују више од 1.500 динара за водоснабдевање и више од 9.000 динара за грејање.

Град Крагујевац је прошле године омогућио грађанима репрограм свих дуговања под повољним условима. Међутим, доста корисника ту могућност није искористило. Овог пута, остављен им је рок да до 5. децембра измире своје обавезе.

Из Јавног стамбеног предузећа Крагујевац поручују грађанима да на време измире своја дуговања како би избегли непријатне ситуације и судске поступке.

Извештава новинарка РТК Нина Бајић.

*Преузимање текста или дела текста дозвољено је само уз навођење извора. Фотографије, аудио и видео материјал, као и њихови делови (скриншот и сл.), уколико није другачије означено, су власништво ПД Радио телевизија Крагујевац доо и њихово преузимање је могуће само уз сагласност аутора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *